Organizatorii Untold au anunţat câteva modificări privind accesul la festival în acest an. Brăţări din plastic reciclat, ore de acces schimbate şi alte noutăţi aflăm de la Ioana Chereji, PR Untold:

În acest moment, pe site-ul festivalului Untold şi în aplicaţie se găseşte programul pe zile şi pe ore şi mai pot apărea mici modificări la orele la care vor apărea artiştii, dar noi îi vom anunţa din timp pe festivalieri.

Robbie Williams va fi sigur duminică seara, îl aşteaptă foarte multă lume. El ne-a cerut, încă de acum o lună de zile de când l-am anunţat, 74 de camere. Vine cu o echipă impresionantă: 50 de persoane vor urca cu el pe scenă, aici intră dansatorii, trupa lui şi ne-a promis că ne pregăteşte foarte multe surprize.

Este pentru prima dată când există la Untold brăţara din plastic reciclat. Încercăm să facem din acest an festivalul să devină un festival verde. Vom avea şi containere de reciclare a dozelor de aluminiu, vom încerca să folosim ambalajele sau paharele să fie reciclabile, încercăm să-i conştientizăm pe tineri cât este de important să protejăm natura şi planeta până la urmă.

În cadrul festivalului există peste 80 de puncte de încărcare a brăţărilor, până acum nu s-au creat cozi în niciunul din cei 5 ani. Festivalierii au posibilitatea să facă şi încărcare online, găsesc toate informaţiile pe site-ul festivalului Untold.

Atragem atenţia că începând din acest an accesul se face începând de la ora 14.00 (nu de la ora 12.00, cum era până acum). Vrem să mai atragem atenţia asupra faptului că participanţii la festival trebuie să ştie că va fi permisă o singură reintrare în festival pe zi, pentru a diminua aglomeraţia în zona de acces, cât şi pentru a diminua discomfortul participanţilor. De asemenea le recomandăm festivalierilor, având în vedere numărul mare de participanţi din acest an, să vină în festival până la ora 19.00, pentru a evita aglomeraţia. (Ioana Chereji, PR Untold)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *