Primarul Clujului se bucură de succesul pe care îl are deja festivalul Untold din acest an, având în vedere că primul set de abonamente scos la vânzare s-a epuizat aproape imediat. Emil Boc a explicat care este, în opinia lui, drumul sigur pentru organizarea Untold şi a altor evenimente similare.
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a vorbit vineri despre organizarea festivalului Untold, unul dintre cele mai celebre evenimente cu care se mândreşte România.

Boc: Untold reprezintă, până la urmă, victoria asupra pandemiei

Edilul consideră că organizarea acestui festival de muzică reprezintă “victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”. “Sunt convins că va fi o ediţie de succes”, a adăugat Boc.

“DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, DACĂ E SĂ VORBESC DE UNTOLD, EL REPREZINTĂ, PÂNĂ LA URMĂ, VICTORIA ASUPRA PANDEMIEI, VICTORIA SIMBOLICĂ A NOII NORMALITĂŢI ASUPRA PANDEMIEI. AM ÎNŢELES CĂ DOAR ÎN PRIMA ZI S-AU VÂNDUT PESTE 10.000 DE BILETE PENTRU UNTOLD, DE LA ANUNŢAREA EVENIMENTULUI.

SUNT CONVINS CĂ VA FI O EDIŢIE DE SUCCES, AŞA CUM AU FOST ŞI CELELALTE, ANTERIOARE, NU MĂ ÎNDOIESC DE ACEST LUCRU”, A DECLARAT, VINERI, EMIL BOC, ÎN CADRUL UNEI CONFERINŢE DE PRESĂ SUSŢINUTE ÎN ZALĂU.

“Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare, pentru că este cartea deschisă, calea facilă spre bucurie”
Primarul Clujului e explicat şi care este singurul drum sigur pentru participarea la un astfel de festival major: vaccinarea împotriva COVID-19.

“ACESTA ESTE ŞI MAI IMPORTANT, AL DOILEA MESAJ DUPĂ VICTORIA ASUPRA PANDEMIEI, PE CARE O CONSIDER SIMBOLICĂ, ORGANIZAREA ACESTOR FESTIVALURI MARI.

DRUMUL SIGUR SPRE FESTIVAL TRECE PRIN VACCINARE, PENTRU CĂ ESTE CARTEA DESCHISĂ, CALEA FACILĂ SPRE BUCURIE, SPRE UN FESTIVAL CARE SĂ ADUNE ATÂT DE MULTE ENERGII POZITIVE, AŞA CUM LE-A ADUNAT ŞI ÎN ANII ANTERIORI, DAR, REPET, DRUMUL SPRE FESTIVALURI TRECE PRIN VACCINARE”, A MAI PRECIZAT EMIL BOC.

Primul set de abonamente scoase la vânzare pentru Untold 2021, epuizate într-o singură zi
În prima rundă de vânzare din acest an, care a avut loc joi, 10 iunie, fanii au cumpărat peste 11.000 de abonamente pentru ediția din acest an a festivalului Untold.

Cei care nu au reușit încă să-și achiziționeze un abonament pentru cea de-a șasea ediție Untold o pot face în curând, când organizatorii vor ieși cu o nouă tranșă de abonamente, relatează EuropaFM.

Untold va avea loc în perioada 9 şi 12 septembrie 2021. E primul festival major din Europa anunțat oficial în acest moment și printre singurele din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *