UNTOLD a urcat pe locul 6 al topului celor mai mari festivaluri din lume.

După ediția din acest an, Untold a urcat pe locul 6 al topului, după ce anul trecut a ocupat locul nouă. ”Anul viitor sigur e în top 3. În sufletele fanilor for sure e locul 1 si le mulțumim tuturor celor care au votat UNTOLD”, a transmis Ioana Chereji, PR Manager UNTOLD & Neversea.

”Când faci ceea ce faci cu pasiune, profesionalism si cu mindsetul de a te autodepasi de fiecare data, rezultatele nu intarzie sa apara. @untoldfestival este pe locul 6, în topul mondial al festivalurilor de toate felurile (pop, rock, electro, arts etc)! Performanța asta este deopotrivă a celor care fac UNTOLD, dar si a tuturor celor care susțin festivalul. De la fanii care revin an de an, la oamenii care încearcă festivalul pentru prima data, la artiști, la parteneri și pana la comunitatea locală. Cataloghez performanța aceasta ca un motiv de mândrie pentru mine ca român, un motiv de mândrie pentru echipa UNTOLD, un motiv de mândrie pentru Cluj-Napoca, cât si pentru România”, a afirmat și Edy Chereji, co-fondator al festivalului Untold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/festivalinsider/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373