Între 1-4 august 2019 are loc festivalul mult așteptat, Untold. Iată cum va fi vremea la Cluj pe perioada festivalului.

Mâine, 1 august, începe festivalul Untold 2019 la Cluj care ne pregătește 4 zile de distracție neîncetată și momente memorabile. Dacă ai deja bilet, te-ai ocupat de cazare și nu mai rămâne decât să îți faci bagajul, atunci trebuie să afli cum va fi vremea la Cluj în perioada 1-4 august. S-ar putea să ai nevoie să te înarmezi cu pelerine de ploaie, cizme și umbrele.

Untold 2019 – Marele festival de muzică

Festivalul Untold se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca, bugetul ediţiei din acest an fiind de aproximativ 14 milioane de euro. Organizatorii aşteaptă, în total, în jur de 350.000 de persoane la festival, care vor veni din peste 100 de ţări.

Una dintre cele mai mari scene de concerte din Europa va fi amplasată la Festivalul Untold în interiorul stadionului Cluj Arena, aceasta având o lăţime de 90 de m şi o înălţime de 30 de m, ecrane LED pe o suprafaţă de 1500 mp şi 1000 de spoturi luminoase, potrivit Mediafax.

Untold 2019 – Cum va fi vremea la Cluj

Vremea se va răcori uşor la finalul acestei săptămâni în majoritatea regiunilor ţării, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor înregistra în intervalul 31 iulie – 4 august. După data de 5 august, vremea se va încălzi, în majoritatea țării.

Vremea la Cluj – 1 august 2019

Vremea va fi în general însorită, dar e posibil să aibă loc o aversă de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 28 grade Celsius, pe când minima va fi de 16 grade Celsius.

Vremea la Cluj – 2 august 2019

Vremea va fi în general însorită, dar e posibil să aibă loc furtuni în unele zone. Temperatura maximă va ajunge la 27 grade Celsius, pe când minima va fi de 15 grade Celsius

Vremea la Cluj – 3 august 2019

Vremea va fi în general însorită, dar e posibil să aibă loc o aversă de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 25 grade Celsius, pe când minima va fi de 14 grade Celsius.

Vremea la Cluj – 4 august 2019

Vremea va fi în general însorită, dar e posibil să aibă loc o aversă de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 25 grade Celsius, pe când minima va fi de 13 grade Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/festivalinsider/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420